Позитив

Все навколо оживає,
Зеленіє, розквітає,
В небі райдуга блищить.
О, яка чудова мить!

Все навколо веселіше,
Ніж було колись раніше.
Сонце в небі мерехтить.
О, яка чудова мить!

Все навколо посвіжіло,
Землю дощиком помило.
І дерева всі умиті.
О, які чудові миті!


Рецензии