туман стелився по земл...
Збивали роси до землі.
Червоні маки личко кланяли.
Коли на зустріч долі йшли.
***
Весь небосхил покрився барвами
Які бувають тільки в сні.
Світився обрій десь загравами.
І били в груди солов ї.
***
День догорав у темній зелені.
Вечірні сутінки лягли.
Дуби стояли,наче велетні.
Туман стелився по землі.
***
Для нас усе кругом співало.
Під ноги сипались зірки
То небеса нас так вінчали.
Твоєї я просив руки......
Свидетельство о публикации №110051504201
Сергей Трохименко 06.06.2010 15:28 Заявить о нарушении