Казковий сон

Зіркою в небі стану для тебе
Місячним сяйвом осяю твій сон
Ніжним промінням до тебе прилину
І до світанку з тобою засну

З першим промінням сонця ранкового
Ти не побачиш мене у вікні
Буду летіти до сну я казкового
Кожної ночі тобі у вісні


Рецензии