Я так не можу... Серце в склянц...

Я так не можу...Серце в склянці.
Це місто Суми...Місто суму.
тут і кохані і коханці,
Тут сходиш з глузду не від шуму

Від тиші...Бо вона фальшива.
Її нема ніколи вдома.
Тут часто робиш некрасиво,
Ти тут для кожного знайома

тут осінь помирає в грудні,
тут вміти плакати - проблема.
...Упасти би тобі на груди,
Щоб сумувати не окремо.
                06.08.2009


Рецензии