I draw you on holland

Crazy man!О crazy man!
How can you find your woman?
I would ask you, but i'm skar
I draw you on holland...
 
I draw your lips, your hair and eyes
Give me please your hand!
And my life will be nice
I will believe in wonderland!


Рецензии