Бiлий дощ
І день, мов корабель,
Пливе, надув вітрила,
А в вікнах - світло,
Погляди і тиша.
Сумує час,
Співає тихо ніч.
Ще десь далеко,
Зовсім близько ранок,
Сміється сонцем,
Холодом весни.
І зовсім інший,
Незнайомий берег
А може й той самий...
Свидетельство о публикации №110051404773