Вже не болить

Від слів твоїх
Здригнувся Всесвіт!
Пройшли роки за оту мить
І оніміли перехрестя
І навіть біль вже не болить!
Злетіло щастя згори долу,
Боюсь на нього наступить!
Змістилась лінія опори
І небо прогриміло вниз.
Куди тепер іти, куди летіти?
І вірити  у що?
За кого тепер знову жити?
За що?!


Рецензии