Не йди

Не йди, залишся зі мною,
Сумно без любові твоєї
Я хочу бути завжди з тобою
Зіркою в небі
Полум’ям, вогником у твоїй душі
І не згасати в безодні буденності,
Тож не відпускай мене і не йди
У таємниці нескінченності.


Рецензии