Хочу

Цілувати тебе ніжно,
Цілувати тебе страсно,
Цілувати без зупину
І на мить не відпускати
Бо не хочу загубити,
Що мене причарувало
Що так тягне,
Що так кличе...
І даремно ти не чуєш,
І даремно ти не знаєш…
Все попереду, мій любий,
Лише так скажи мені
Моє полум’я не згасне
У розпаленій душі.


Рецензии
Гарнесенько! Дякую!:)

Ивняк   14.05.2010 11:48     Заявить о нарушении