Юля

Косить Юля конюшину
Хоче вільну Україну
Місце Ющенка зайняти
І посаду обійняти
Та не знає що робити
Щоб країну підкорити…
Щоб діди, сини і діти
Дали добре заробити
          Вміє гарно обіцяти
          М’яко стелить,
          Твердо спати.
Ходить в думі позіхає,
Гарну косу Юля має
То сплете, а то розпустить
Кудрями когось спокусить
          В нашій думі Юля ходить
          Мужиків усіх заводить
          І одежа від Кутюр
          Не життя, один гламур…
Все їй личить, все їй йде,
Влада тільки не іде!
Звідусіль усі штовхають
І до влади не пускають
          Бідна Юля, що ж робити?
          Як же владу підкорити?
          Не йде в Ющенка в пошані
          Що робити нашій кралі?
Сидить Юля, гірко плаче
Це життя тобі, не м’ячик!
Досить блимати очима,
Зазіхати на країну
Йди но краще до коси
І на владу не коси!


Рецензии
...Сыдыть гарная дивчына
Люба так як, Батькивщына...

Александр Купидон   14.05.2010 12:08     Заявить о нарушении
точно!)) иронично так фотография воспринимается...

Исаева Мария Андреевна   14.05.2010 17:04   Заявить о нарушении