Учасникам конкурсу джерельце

Для починаючих поетів,
Курлат «Джерельце» заснував.
Навчав  свої вірші писати,
Читати  правильно навчав.

Росли з роками  молоді таланти,
Зібрало їх «Джерельце»  вже давно.
На конкурси у місто приїжджали,
Змагатись і спілкуватись заодно.

Міських поетів знають у країні,
Як велике поетичне джерело.
Воно з роками  не міліє,
Йому «Джерельце» силу надало.

Бажаю успіхів я молодим поетам,
Натхнення Вам і творчості в житті.
Хай лірика  звучить в куплетах.
Спілкуйтеся, не будьте в самоті.


Рецензии