love me

Love my mind, love my eyes.
Love me please.
You would be so polite,
Then take my kiss.
You would be so polite,
Then take my kiss.

Love my subject, love my oeuvre
love me pretty.
You would be my loving
And so native.
You would be my loving
And so native.


Рецензии