Кулi

Хвилясті лінії чогось серцебиття,
Несправні наслідки чогось життя.
Гачки та викрутки у серце поперек.
Біжи, сховайся. Від мене в очерет.

Вже степом бігано, горами ходжено.
Бач, як сховалася. Мабуть налякана.
Гей, вийди, любая! Віддай долоні!
Без тебе кулі летять у скроні....


Рецензии