***

Ми забуваєм хто ми в цьому світі
І вже повільно тваринами стаєм
Хтось має гроші і незнає куди їх подіти
Та вже вже відомо ми точно всі помрем
Страхом очі наповняючі
Біль кудись ховаючи.
Ми молимось усі щоб зберегти життя
Але розумієм добре розуоієм
Що чекає нас прірва ЦЯ


Рецензии