Без вороття

В житті бувають парадокси,
В житті буває стільки днів...
А люди вірять у пророцтва,
У легкість і прозорість слів.
Життя буває наче казка.
І сни бувають, як життя,
Чиясь нам невідома ласка
Дарує диво, та без вороття...
               


Рецензии