***

прокинувся опівночі.подививсь
як зорі тихо сяють
а потім ще уважніше я придививсь
і зрозумів.тебе зі мною поруч вже немає
пішла ти тихо.неміг я навіть і почути
бо бачив я красивий і прекрасний сон
у ньому я хотів з тобою тільки бути
та лиш прокинувся і бачу тільки он
як зорі тихо сяють


Рецензии