За хмарами, за далями

На що ти ще надієшся,
чого ти сподіваєшся?
Уже вітри повіяли,
закрили сонце хмарами.
За хмарами, за далями…
Тебе вже не чекають там!
Ти марно сподіваєшся.
Ти тут на щось надієшся,
а там вже забуваєшся.


Рецензии