Коцiк
У цябе балiць жывоцiк?
На двары дауно ужо май!
Прэч iдзi адсюль!Цякай!
Ранiца яшчэ,паспаць бы.
Ды нi у вёсцы ж я жыву!
I паверх зусiм не першы!
Штож не спiцца-та кату?
Енчыць ужо мо з час цi болей!
Разбудзiу вiдаць увесь двор!
Не стрываю,мусiць,скора-
Акачу цябе вадой!
Штож ты гэдак енчыш,коцiк?
* * *
Чтож ты так воешь,котик?
У тебя болит животик?
На дворе давно уж май!
Брысь пошёл!Убегай!
Утро ещё,поспать бы.
Да и не в деревне я живу!
И этаж совсем не первый!
Чтож не спится-то коту?
Орёт он уж с час иль боле!
Разбудил видно весь двор!
Не сдержусь,наверное,скоро-
Окочу тебя водой!
Чтож ты так воеш,котик?
Свидетельство о публикации №110051101051
Моргун-Джеджалий Виталий 23.09.2010 01:43 Заявить о нарушении
Марина Гимпель 23.09.2010 01:45 Заявить о нарушении