***
Квіти із пластику прожили вже з років десять
Всі свої вільні ду...по паках
Як же це так вони бісять?
Зранку,звечора,зверху!!!...коли болить голова
Відсутність кроку,більше по нервах
Як же це так сталось?
На пелюсток –менше
Мене- більше року
Свидетельство о публикации №110051006262