Я кохаю тебе
Ти мій сенс у цьому житті.
Мені ні хто не потрібен крім тебе
Мені не потрібне життя без тебе.
Ти едина у цілому світі,
Хто потрібен мені більше життя.
Я кохаю тебе, як та божевільна
Я кохаю тебе мила моя.
Свидетельство о публикации №110051000335