Pinky rabbit
In my
Head
Pinky hunger
In my
Bed
Pinky
Bastards,
Skin like
Snow,
Pinky
Rabbits,
Do it
Slow
Pinky rabbits
Start to
Breed
Sweetheart lady
Start to
Bleed
No tears
No fears,
Just love
In trust
But i can't
Wait,
Make it
Fast!
Rainbow
Colours
Is in my heart
Fluffy
Kittens,
O my god
Licking
Kitten,
Start
To creep,
Fluffy
Voices,
Let me
Dip
Try
To grab it,
Pinky rabbit!
Свидетельство о публикации №110051001038