Мо думи-це ти коханий...

Мої думки-це ти коханий,
Моє життя-твоя стихія...
Мої думи лиш про тебе,
Любий мій, ти сяйво зір...
Поцілунки твої, то насолода,
Кохання твоє-пристрасть...
Почуття до тебе-не мрії,
А жорстока реальність...


Рецензии