Без названия...

Мегабайти пам'яті заповнені сміттям,
Ми живемо в іншому світі...
Ми захоплюємось несправжнім життям
І втрачаєм себе майже кожної миті...

Ми шукаєм друзів у глобальній мережі,
І ховаємось за фальшивим оптимізмом...
Ми плюємо на всіх з високої вежі
І нас дратує майже кожний прояв песимізму...

Ми не знаємо - чи день ще, чи вже ніч,
Ми забуваєм іноді поїсти...
Інтернет - це величезна піч,
Що може наші почуття спалити...

Врешті-решт ми повинні збагнути,
Що все це - не те, що потрібно саме нам...
Ми повинні стоп-сигнал ввімкнути
І вийти зі справжнім життям сам-на-сам...


Рецензии