Р чниця Дня Перемоги

(пісня) сл. Дарини Сімонової, муз. Володимира Пахомова

Жорстока, люта, невблаганна
Війна Велика Вітчизняна
Не обминула стороною,
Зайшла у кожен дім журбою.

              Приспів: Річниця Дня Перемоги
                Шістдесят п'ята,
                І знову маршем вногу
                Ідуть солдати,
                Нехай хвилини мовчання
                В повітрі тануть,
                А хто в боях загинув -
                Вічна Вам пам'ять.
Діди там наші воювали,
І наше щастя відстояли,
Хоч не один раз поле бою
Своєю фарбували кров'ю.
            Пр.
Зморений боєм, мій герою,
Не відчував ти втоми й болю,
Дійшов до самого Берліну,
Світ врятував, а сам загинув.
           Пр. 
 


Рецензии