Невже

Невже краса -
Реальність виміру життя?
Незрозуміле хочеться любити,
А зрозумілого - нема.
Що сниться людям божевільним,
Хто знає, де "нормальність" дій,
На переході сонця й ночі
Нема реальності подій...


Рецензии