Сон

;Простягни руку, я хочу відчути смак твоїх думок
Безкінечне бажання проскочіло біля порогу долі
тісячі поглядів, без єдиної розмови..
Сьогодні ти був моїм, але сам цього не зрозумів..

Таємниця, яка просвітлюється у снах моїх
Тече вода, як кровь жбурлить. як подих кипить
Серце знає де знайти, а голова не бажає туди йти..
Вчора ми говорили один одному: Надобраніч

Так, саме такий непорядок ходів, шахмати навпіль
Ти досягаешь висоту постійних турбот, страху..
Яблоко, червоно-зелена спрага.. постій поряд ще..
Завтра, що? Почати, продовжити, занкінчити - ні.

Блудний лев, така сама розгублена кішка.
Вітер поділяє нас, ніч. Весна. Вчора, з тобою була не я.
Тінь, небеса.. зрушуй, та преверни до себе увагу
Заспокой мою душу.. творити надалі зможу,
А ти дихати власним життям.. Ось і все.
Хіба можливо? все. Знайду тебе.. А далі?..
Мовчишь.. очі вниз.. Побачемось у вісні.
Надобраніч И.


Рецензии