Чи геро? ЧИ просто тварини?

Чи герої? Чи просто тварини?
Чи творимо судьби  до нині?
Що вважаємо за важливе?
Чи бачимо навколо справедливе?
Ми просто люди, люди, не тварини
І не якісь у полі там рослини
І правди стільки, скільки і людей,
А чи існує правда без ідей?..


Рецензии