без мене...

Привіт! Ну як ти тут без мене?
Як справи, як твоє життя?
Я чула, що у тебе тут все класно,
А може хочеш знати, як там я?
Я розповім тобі, мені не важко,
Моє життя прекрасне, ти це знай,
Мене кохають,й кожен ранок,
Приносять знов зелений,файний чай.
Я сильна, гарна, добра й скромна,
Я не працюю, й люблять мене всі,
Пишу вірші про рідну Україну,
І платять грошики це мені.
А ти як там? Без мене? Не сумуєш?
Я знаю що дівчину маєш ти,
І як вона, псує тобі нерви?
А чи приносить тобі води?
Ти знаєш, за тобою не сумую,
Ну й що, що плачу часто по ночам,
Я сильна, я не дам собі зламатись,
А ти так само просто хам.
Ти думаєш, що я тебе пробачу,
Ти думаєш, що я тебе люблю,
Я сильна і зараз не заплачу,
Я просто з посмішкою знов піду.
Не буду я жаліти що зробила,
Я помилку і зараз і тоді,
 То хмара чорна мене накрила,
А зараз світла без горя й біди


Рецензии
прикольно це про тебе

Владимир Нестеренко   07.05.2010 14:03     Заявить о нарушении