Для директора дптнз житомирське вище профес йне уч

Коли заходиш  в училище наше,
Ти бачиш світло й ауру добра,
Ти бачиш, що усе тут гарне й чисте,
А створила все це нам Вона.

Красива жінка, впевнена завжди,
Вона пораду дасть, і научить жить,
Вона не дасть упасти нам,
Вона найкраща - впевнено кажу я вам,

Вона є сильна, щира і прекрасна,
Її життя все сповнене турбот,
Й тому ми вдячні, вдячні до нестями,
Ми вдячні за добро та цей комфорт.

Для нас велика честь співпрацювати з Вами
Ви сильна і водночас Ви м’яка ,
Ви не бажає ніякої слави,
Бо ви є жінка гарна й неземна.

Нам пощастило, що ми знаєм Вас,
Нам пощастило, що Ви поруч з нами,
Ніколи не забудемо ми Вас,
Ми пам’ятатимемо Вас віками.


Рецензии