Never more

Вже майже чверть століття, як бджоли не гудуть.
Як матері синів не зустрічають.
Як пам'ятають. Квітень. Двадцять шосте. Ніч.
Пустіе Прип'ять... Вулиці чекають..

   Але ніколи..

Ніколи вже не буде свята.
У тій родині, де полюбляли так пісні.
Де сад вишневий, де біла-біла хата,
Стоіть самотньо в кленовій тіні.

Годинник лічить.Лічильник відраховує години.
Хвилин так мало.Пам'ять - назавжди.
Годиник лічить.Палає полум'я у вічність.
Хвилин так мало. Відбиток назавжди.

Вже майже чверть століття, як плаче наша Мати.
Як діти не сміються у садках.
Пустіє Прип'ять,плаче наша Мати.
I "Never more" цитую у рядках.


Рецензии