Жайворонки

Здійнялись в небо жайворонки сірі,
Сполохані вкрадливою ходою -
Окремі цятки в небесному мотиві,
Розмиті синьоокою водою.

Стрепенулись... А я лише хотіла
У пам*яті закарбувати вас - на фото.
Підняла апарат - рука тремтіла...
Зображення розмите вдруге, вп*яте, всоте...

Летіть, пташки - мені вас не зловити,
Летіть у височінь незвідану свою -
У пам*яті моїй вам суджено прожити,
В кожній згадці про оцю весну...


Рецензии