Молитва серця
Відповідь? – Нема.
Не знаю, а чи варто
Тим шляхом йти, який обрала я?
Невпевненість і страх, якісь передчуття,
Почавши щось, засумніваюсь.
Так стрімко своїм плином йде життя,
Аналізую все, назад не повертаюсь.
Минуле відпускаю,
Ці спогади…набридло все мені,
Нове життя розпочинаю,
Все буде добре. Впевнена.
Амінь.
Свидетельство о публикации №110050507613