Микола Огарьов. У кiмнатi тихенько,
Через грати вікна.
Блідо місяць з-за хмари,
Раз – по-раз вирина.
У кімнаті тихенько,
Затухає камін.
Ледве бликає свічка -
Я у кріслі один.
У кімнаті тихенько,
І крізь мріїв стожар.
Ожива миле личко,
Наче місяць з-за хмар.
Свидетельство о публикации №110050505294