Липневий веч1р
Збентежив душу липневий вечір.
Легеньким смутком обняв за плечі,
Заглянув в очі, моргнув зірками
1 до світанку побрів полями.
Змішав тумани, розплів покоси,
Розсипав в травах сріблясті роси.
Шукав розваги - і заблудився,
А опівночі з зорею стрівся.
Свидетельство о публикации №110050409053
Шедевра 14.05.2010 22:51 Заявить о нарушении