Рэгги на выборы

Вірно, невірно, добре, задовільно – вільно настольгую за великим … святом. Святом є для мене нетверезий іспит, спить моє сумління, лінню все покрито; крито матюками, тюками мішками, мишами, смішками, білими нитками всюди все пошили. Шило в шароварах, на гучних базарах, на брудних майданах, всюди все червоне, чорне, синьо-біле – всюди лиш дебіли… Били чи не били, розум загубили, руку вже набили, залишилась пика! Пиха заважає бачити, де правда. Далеко чи близько – командир довезе, зелена діброва, де ростуть ялинки, з рота линуть слинки… Все таке хороше – заміла пороша… Всюди все-все біле, навкруги дебіли…..


Рецензии