Анна Ахматова. Вiн любив

Він любив три речі на світі:
Спів вечірній, білих павлинів
І потерті карти Америки.
Не любив, коли плачуть діти,
Не любив, коли чай при малині
І жіночі істерики.
… А я була його дружиною.


Рецензии