Анна Ахматова. Я давно не вiрю в телефони,
В радіо не вірю, в телеграф.
Маю я на все свої закони,
Норов мій, мов здичавілий птах.
Будь-кому за те наснитись можу,
Та потреби в «Ту» не маю, ні на мить.
Я з’являюсь, де бажаю й хочу,
Щоб висоти хмарні підкорить.
Свидетельство о публикации №110050403528