Анна Ахматова. Я квiти не люблю нагадують вони
Мені лиш похорон, весілля і бали.
І вбрані для вечерь столи.
Лише троянд проста краса ота,
Та, що була відрадою в дитинстві.
Єдиний спадок це черлець у листі,
Мов звуки Моцарта…
Свидетельство о публикации №110050403514