Мое осiнне диво

Пробiгла стежка навпростець,
Тепер ii не наздогнати,
Бiжить спориш, за ним чебрець,
Кудись хмарки летять кошлатi.

Дивлюсь. Торкнутись? Пiдiйти?
Листочки-сонячне прядиво..
Укотре жду, чи вийдеш ти-
Мое осiнне диво...


Рецензии