Сергiй Марков. E на сходi дикий хмiль,
Хвойний сон, перлинний град.
Там форель, - ти вір не вір,
Запливає в водоспад.
Там фазан крилом зрива,
Полум’я в крові буття.
І під вистрілом співа,
Про кохання і життя.
Там сіяє вічний сніг,
В дикокам’яній гряді.
Сім гірських, великих рік,
По коліно при біді.
Синь небесну розрива,
Йде травневий ураган.
Ти приїдеш не дарма,
В край гірський, в Алтин-Курган.
Свидетельство о публикации №110050304276