Сергiй Марков. Cascelenia

Там, де в гранітній тріщині,
Потік самоцвітний скакав,
Подібно чарівній дівчині
На мене тюльпан поглядав.

Здивований до збентеження,
Коли піднявся з колін,
Назвав його: «Cascelenia»;
Направо був – Каскелін.


Рецензии