Cергiй Марков. Шумлять сади i п ятна сонця темнi,
Горять слюдою на голубім піску.
Дитяча мова – поштовхи підземні.
Нам не збагнуть, всесвітню цю ріку.
Я слухаю і відповідь шукаю,
Та зрозуміть кому, скажіть дано.
Поета мову – витвір пекла й раю, -
Дитячий щебет, темний, мов вино.
Свидетельство о публикации №110050304096
Таня Танюк 03.05.2010 13:43 Заявить о нарушении
З повагою, Ваш Драбрезір.
Анатолий Драбрезир 03.05.2010 15:36 Заявить о нарушении