Сергiй Марков. Майбутнього пагiн мiцний,
Зоставив я на землі…
Мій вірш сьогоденням снив
Назустріч стожарам й імлі.
Я милість прийму від небес,
Степів і гірських вершин.
Помру на руках стюардес,
Чи прикордонних старшин.
Свидетельство о публикации №110050304007