Сергiй Марков. Змiя в малиннику сухiм, -
Слизький, кільчастий джут.
Вона не заповзе в мій дім,
Їй досить добре тут.
І, що їй радість, чи печаль
Без відчуттів, мов глум.
Під колір бірюзи спіраль
Проводить смерті струм.
Свидетельство о публикации №110050303978