С. Есенин. Не криви усмiшку, руки не ламай
Я кохаю іншу, не з тобою рай.
Адже сама знаєш, добре знаєш ти,-
Не до тебе погляд вистелив мости.
Я проходив поряд, серцю все-одно, -
Просто мав бажання глянути в вікно.
Свидетельство о публикации №110050206588