C. Есенин. Вечором мiсячним, вечором синiм

Вечором місячним, вечором синім
Був я колись молодим і красивим.

Як неповторно і як нестримно
Все пролетіло… вдалеч… і мимо…

Серце схололо, вицвіли очі…
Синєє щастя! Місячні ночі!


Рецензии