С. Есенин. Блузка в колiр неба. Очi бiрюза

Блузка в колір неба. Очі бірюза.
Навіть краплі правди милій не сказав.

Мила запитала: «Віхола іде?»
Тепла груба й ліжко може підійде.

Відповім я милій: «Нині з висоти,
Хтось рукою квіти шле, немов листи…

Затопи ти грубу, ліжко розстели,
Віхоли й без тебе серце замели…»


Рецензии