С. Есенин. У сяйвi пурпуровiм, над ставом слiд зор

У сяйві пурпуровім, над ставом слід зорі
Дзвінко, аж заходяться, плачуть глухарі.

…………………………………………….
…………………………………………….

Знаю, вийдеш ввечері, нишком за село
Місце під копицями, щастя віднайшло.

Зім‘ята цілунками, ніжна і хмільна,
П‘яному від радощів, осуду нема.

І нехай заходяться, плачем глухарі
Є тужні веселощі в пурпурі зорі.


Рецензии