М. Лермонтов. Смiло вiр у все, що вiчне,
З краю в край непересічне,
У минуле й те, що буде,
У брехню, що завжди всюди.
Серце молоде з-за хмари,
Віднайде палке до пари.
У розлуку й зустрічання, -
Ти порадь йому мовчання.
В світі все дрібніше стало:
Є надії – щастя мало;
І не тлін гірка розлука:
Те – блаженство, інше – мука.
Якщо щастя цінував ти,
Пощо його паював ти?
Чом не жив в пустельній днині?
Пам‘ять нагадала нині?
Свидетельство о публикации №110050206234
Но стих Михаила Лермонтова красивый.
Вот и поддался соблазну...
Анатолий Драбрезир 02.05.2010 20:29 Заявить о нарушении