Gunahkar ozunsen..

Ayrilib gedirsen utanmayirsan,
Sen menim sevgime inanmayirsan,
Sevib sevilmeyi oyun sanirsan,
Neyleyim gunahkar senin ozunsen..

Oldurub sevgimi bukmusen aga,
Belke bu sevgimiz sigmayir daga,
Diriyken sevgimi qoydun torpaga,
Neyleyim gunahkar senin ozunsen..

ISAQ sevenlerin basi ucadir,
Ferqi yox cavandir,yoxsa qocadir,
Hami bu sevginin lezzetin dadir,
Neyleyim gunahkar senin ozunsen..

                13.03.2010


Рецензии